UDSOLGT! ‘Den psykedeliske genopblomstring’ samtale med David Erritzøe

150 kr. (100 kr. for medlemmer - brug rabatkode ved kassen)

Billet til ‘Den psykedeliske genopblomstring’ – samtale med David Erritzøe

Kategorier: ,

Beskrivelse

Tid og sted: D. 28. december klokken 16:45, Kulturhuset Union, Nørre Allé 7, 2200 København 

Denne aften byder vi ind til samtale med en dansk forsker i international højklasse, når vi tager mod hjerneforsker David Erritzøe til en snak om den stigende samfundsmæssige interesse i psykedeliske substanser. Hvad siger den seneste forskning? Hvor langt er vi fra at psykedelika bliver en del af vores sundhedssystem? Hvilke udfordringer står vi overfor og hvad skal vi være opmærksomme på?

David Erritzøe ph.d., er uddannet læge ved Københavns Universitet, og senere uddannet psykiater i London. David er Clinical Director ved Centre for Psychedelic Research på Imperial College London, og leder en ny psykofarmakologisk forskningsklinik på St. Charles Hospital, UK.

David er ekspert i klinisk psykedelisk videnskab og undersøger hvordan hjernen fungerer samt psykedelikas terapeutiske potentiale gennem eksperimentel psykofarmakologi og neuroimaging. Derudover har han tidligere forsket i neurobiologien ved afhængighed og depression.

David Erritzøe vil være at finde i samtale med stifter af Center for Psykedelisk Dannelse, Kevin Mikkelsen. Der vil være afsat god tid til spørgsmål fra publikum.

Program:

16:30 – Dørene åbner

17:00 – Samtalen går i gang

17:50 – Pause

18:10 – Samtalen fortsættes

19:00 – Musik og mulighed for aftensmad og lidt at drikke på lokationen

20:30 – Vi siger tak for i aften og godt nytår!

Lokation: Kulturhuset Union, Nørre Allé 7, 2200 København,

Lokale: Aula

Pris (OBS. Begrænset antal billetter): 100 kr. for medlemmer af Center for Psykedelisk Dannelse og/eller Psykedelisk Samfund (rabatkoder er udleveret via respektive kanaler) 150 kr. for ikke-medlemmer.

Madbilletter vil blive sat til salg, så snart vi har fået information om priser fra lokationen, så hold øje med siden her.
NB: Husk at det er gratis at melde sig ind i Center for Psykedelisk Dannelse for resten af 2022.
Tilføj til kurv