Psykedelisk Samtalesalon #2 - Kemiker og forsker Emil Märcher-Rørsted OktoberOkt 06 2022 20:30 - 22:00 Europe/Copenhagen

Hvad er Psykedelisk Samtalesalon?
Psykedelisk Samtalesalon er din mulighed for at møde og snakke med nogle af de mest vidende individer på det psykedeliske område i Danmark. Der vil være god tid til at stille spørgsmål og gå i dialog, mens vi sammen udforsker psykedelikas effekter, potentiale og faldgruber med udgangspunkt i gæstens faglighed.

Psykedelisk Samtalesalon finder sted på Zoom og er gratis at deltage i for medlemmer af Center for Psykedelisk Dannelse. Link vil blive delt i Cepdas facebookgruppe kort tid inden start.

Arrangementet bliver IKKE streamet eller optaget.

Til denne samtalesalon er vi så heldige at have kemiker, forsker og medstifter af Lophora, Emil Märcher-Rørsted, som gæst.
-------------------------------
Emil Märcher-Rørsted har en ph.d. i medicinalkemi fra Københavns Universitet, hvor han nu er tilknyttet som forsker. Han har primært arbejdet med syntese og karakterisering af konformationsbegrænsede phenethylamin analoger.
Emil er medstifter af den danske biotech virksomhed Lophora hvor han som kemiker arbejder på at udvikle 2. generation af psykedelisk medicin, heriblandt primært stoffet LPH-5.
Lophora voksede ud af Emils ph.d. projekt, hvor han syntetiserede en ny klasse af psykedeliske stoffer som blev klassificeret i starten af 2017. Stofferne har en særegen farmakologisk profil (bl.a. er de lavpotente på 2C-receptoren og 2B-receptoren - de er altså markant mere selektive end klassiske psykedelika) hvilket har gjort dem interessante for et kommercielt foretagende.
I regi af Lophora arbejder Emil på at markedsgøre nogle af de fund, han gjorde sig under sit ph.d. studie.
Lophora forventer at begynde at teste nogle af Emils fund på mennesker i 2023, og er altså godt positioneret til at blive en af de definerende virksomheder på det psykedeliske marked i Danmark.
--------------------------------
Følg Cepda på Facebook, Youtube og Instagram og skriv dig op til nyhedsbrevet på www.psykedeliskdannelse.dk
Ønsker du at se mere? Bliv en del af Cepda og støt arbejdet for en informeret og helhedsorienteret integration af psykedeliske substanser i det danske samfund her: https://psykedeliskdannelse.dk/medlemskaber/
Importer til Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Shop
  • Forecast
  • Kommentarer

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Dato

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org