Psykedelisk Samtalesalon #1 - Antropolog og forsker Margit Anne Petersen SeptemberSep 13 2022 20:30 - 22:00 Europe/Copenhagen

Hvad er Psykedelisk Samtalesalon?

Psykedelisk Samtalesalon er din mulighed for at møde og snakke med nogle af de mest vidende individer på det psykedeliske område i Danmark. Der vil være god tid til at stille spørgsmål og gå i dialog, mens vi sammen udforsker psykedelikas effekter, potentiale og faldgruber med udgangspunkt i gæstens faglighed.

Psykedelisk Samtalesalon finder sted på Zoom og er gratis at deltage i for medlemmer af Center for Psykedelisk Dannelse. Link vil blive delt i Cepdas facebookgruppe kort tid inden start.

Arrangementet bliver IKKE optaget.

Til denne første samtalesalon er vi så heldige at have antropolog og forsker Margit Anne Petersen som gæst.
-------------------------------
Margit Anne Petersen har en Ph.d. i Medicine, Culture & Society fra Københavns Universitet og en kandidatgrad i socialantropologi fra Lunds Universitet. Hun er ansat som lektor ved Center for Rusmiddelforskning på Aarhus Universitet, hvor hun forsker i forskellige former for psykedelisk stofbrug samt hvordan internettet bidrager til udviklingen af forskellige praksisser med og forståelser af psykedeliske - og andre - stoffer. Tidligere har hun også undersøgt brugen af præstationsfremmende midler i uddannelsessystemet, senest hvordan brugere på sociale medier interagerer og informerer hinanden om brugen af ‘study drugs’.

Margits forskning har et socialantropologisk udgangspunkt, hvor fokus især er rettet mod brugernes adfærd, levevis, oplevelser og sociale interaktioner, mens rusmidlerne bliver en del af den samlede fortælling.
Importer til Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Shop
  • Forecast
  • Kommentarer

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Dato

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org